Gin on väkevä alkoholijuoma, joka saadaan maustamalla neutraalia alkoholia katajanmarjoilla ja muilla mausteilla (enkeli, korianteri, inkivääri, tilli…)
Olivierin henkilökohtainen lisäys on sitruuna ja Génépy.
Tästä syystä sen nimi on "Gin des Sommets" ja kyllä, Etelä-Alpeilla meillä on myös oma paikallinen gin!
Ginit olivat alun perin brittiläisiä tai hollantilaisia.
Nautitaan sellaisenaan muutaman jääpalalla tai murskajäillä tai tunnetuissa long drink -juomissa, kuten Gin Fizz ja Gin tonic.
Nämä kaksi cocktailia luotiin Englannin laivaston toimesta heidän monilla matkoillaan.
villiyrtti, katajanmarja, viljat, inkivääri, absintti,
sitruunan kuori ja appelsiinin kuori.
Jokainen mauste tislataan erikseen, minkä jälkeen ne yhdistetään kylmästi 24 tunnin levon jälkeen. Tämä tekniikka mahdollistaa makujen maksimaalisen uuttamisen ja säilyttämisen.
70 cl
Haluatko räätälöidyn cocktailin?
Oletko yritys ja haluat oman nimikkococktailin?
Oletko tislaamo ja haluaisit myydä cocktailin, joka on tehty tuotteistasi?
Vai haluatko nauttia suosikkicocktailistasi tapahtumassasi?
Ei mitään helpompaa, anna meidän hoitaa se!
Tulet yllättymään tästä Timut-pippurista, joka omaa greippimäisen aromin. Sen erityinen maku on täydellinen yhdistettynä kalaan, ja se on erittäin trendikäs kokkien keskuudessa jälkiruoissa, erityisesti suklaisissa jälkiruoissa. Nepalin alueella Timut-pippuria käytetään suosituissa peruna- ja tomaattiruokissa.
Alkuperä: Nepal
Laatu: A1
Sichuanin vihreä pippuri on edelleen harvinaisempaa kuin punainen, sillä sitä viljellään yhä luonnossa ja on siten vaikeampaa hallita. Tämä lajike kerätään Sichuanin maakunnasta Kiinassa ja sillä on erittäin voimakas tuoksu, joka on verrattavissa Japanin Sansho-pippuriin. Sichuanin vihreä pippuri on paljon sitruksisempaa kuin punainen.
Aromi: Chili, Sitruuna++, "Narkoottinen"
Alkuperä: Sichuanin maakunta, Kiina